E-book: Fejezetek a deviza alapú kölcsönszerződésekkel kapcsolatos jogi kérdések köréből

 
Tartalom:
 
 
 
 
 
 
 

 

8. Függelék: Mese az egyszeri adósról, aki pórul járt, mert kölcsön adta a lovát

 

 

Az e-bookot az alábbi két módon vásárolhatja meg:

 

1. Regisztráljon a honlapomra a lenti regisztrációs űrlap kitöltésével! 

Ebben az esetben évi 3.000,- Ft használati díj megfizetése ellenében - a Felhasználási Feltételekben foglaltak szerint - egy éven át korlátlan hozzáférést kap a honlap díjköteles tartalmi elemeihez is, melyek az alábbiak:

- a deviza alapú kölcsönszerződésekkel kapcsolatos ügyeimben született anonimizált bírósági határozatok,

- az Európai Unió Bíróságának magyar szemmel is fontos döntéseiről írt cikkeim,

- az Európai Unió Bírósága előtt folyamatban lévő magyar vonatkozású ügyek rendszeresen aktualizált listája.

Ezen túl, a regisztrált felhasználókat minden esetben e-mail útján tájékoztatom, ha új tartalom kerül a honlapra.

Regisztráció esetén az e-book fejezeteit - miként az egyéb díjköteles tartalmi elemeket is - a honlapról közvetlenül megnyithatja, vagy egyben letöltheti ide kattintva.


Új regisztráció


2. Ha nem kíván regisztrálni a honlapra, töltse ki az alábbi megrendelő űrlapot és utalja át az e-book árát - 3.000,- Ft-ot - az OTP Banknál vezetett 11731063-20047641 számú bankszámlámra!

Ebben az esetben az e-bookot - az átutalást követően - pdf.-formátumban, e-mail útján küldöm meg Önnek, feltéve, hogy az űrlapon történő bejelöléssel elismerte, hogy  a Felhasználási Feltételeket elolvasta, megértette és elfogadta.

E-book megrendelése


Felelősség kizárása:

Felhasználási feltételek, 19. pont: "Felhasználó tudomásul veszi, hogy a honlap tartalmi elemeinek bármilyen módon történő felhasználása kizárólag Felhasználó felelőssége. Üzemeltető kifejezetten felhívja a Felhasználók figyelmét arra, hogy a honlap tartalmi elemei Üzemeltető saját – sok esetben egyéni, az uralkodó bírósági joggyakorlattal nem egyező – jogi álláspontját tükrözik, s a jogszabályok, illetve a joggyakorlat változása folytán elveszíthetik aktualitásukat. A honlap használata nem pótolja a konkrét üggyel kapcsolatos, szakértővel folytatandó, részletekbe menő személyes konzultációt. A honlap tartalmi elemei a létrejöttük időpontjában fennállt jogi környezet alapul vételével születtek, ezért – a jogi környezet folyamatos változása miatt - Üzemeltető nem garantálja a honlap tartalmi elemeinek jogi értelemben vett aktualitását. Mindezen okokból kifolyólag Üzemeltető a honlap használatából eredő károk tekintetében a felelősségét kifejezett kizárja. A díj megfizetése sem eredményezi Üzemeltető felelősségének beálltát a honlap felhasználásából eredő károk vonatkozásában.


Ezt a honlapot dr. Fülöp Botond, a Pécsi Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a https://www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.