E-book: Fejezetek a deviza alapú kölcsönszerződésekkel kapcsolatos jogi kérdések köréből

 
Tartalom:
 
 
 
 
 
 
 

 

8. Függelék: Mese az egyszeri adósról, aki pórul járt, mert kölcsön adta a lovát

 

 

Az e-bookot az alábbi három módon vásárolhatja meg:

 

 

1. Regisztráljon a honlapomra a lenti regisztrációs űrlap kitöltésével! 

Ebben az esetben évi 3.000,- Ft használati díj megfizetése ellenében - a Felhasználási Feltételekben foglaltak szerint - egy éven át korlátlan hozzáférést kap a honlap díjköteles tartalmi elemeihez is, melyek az alábbiak:

- a "Fejezetek a deviza alapú kölcsönszerződésekkel kapcsolatos jogi kérdések köréből" című e-book,

- a "Követelések határon átnyúló érvényesítésének és behajtásának jogi eszközei az Európai Unióban (kérdések és válaszok) 1. Polgári és kereskedelmi ügyek" című e-book,

a deviza alapú kölcsönszerződésekkel kapcsolatos ügyeimben született anonimizált bírósági határozatok,

az Európai Unió Bíróságának magyar szemmel is fontos döntéseiről írt cikkeim,

az Európai Unió Bírósága előtt folyamatban lévő magyar vonatkozású ügyek rendszeresen aktualizált listája.

Ezen túl, a regisztrált felhasználókat minden esetben e-mail útján tájékoztatom, ha új tartalom kerül a honlapra.

Regisztráció esetén az e-book fejezeteit - miként az egyéb díjköteles tartalmi elemeket is - a honlapról közvetlenül megnyithatja, vagy egyben letöltheti ide kattintva.


Új regisztráció


2. Fizessen gyorsan és kényelmesen PayPallal!


3. Ha nem kíván regisztrálni a honlapra, töltse ki az alábbi megrendelő űrlapot és utalja át az e-book árát - 3.000,- Ft-ot - az OTP Banknál vezetett 11731063-20047641 számú bankszámlámra!

Ebben az esetben az e-bookot - az átutalást követően - pdf.-formátumban, e-mail útján küldöm meg Önnek, feltéve, hogy az űrlapon történő bejelöléssel elismerte, hogy  a Felhasználási Feltételeket elolvasta, megértette és elfogadta.

E-book megrendelése


Felelősség kizárása:

Felhasználási feltételek, 19. pont: "Felhasználó tudomásul veszi, hogy a honlap tartalmi elemeinek bármilyen módon történő felhasználása kizárólag Felhasználó felelőssége. Üzemeltető kifejezetten felhívja a Felhasználók figyelmét arra, hogy a honlap tartalmi elemei Üzemeltető saját – sok esetben egyéni, az uralkodó bírósági joggyakorlattal nem egyező – jogi álláspontját tükrözik, s a jogszabályok, illetve a joggyakorlat változása folytán elveszíthetik aktualitásukat. A honlap használata nem pótolja a konkrét üggyel kapcsolatos, szakértővel folytatandó, részletekbe menő személyes konzultációt. A honlap tartalmi elemei a létrejöttük időpontjában fennállt jogi környezet alapul vételével születtek, ezért – a jogi környezet folyamatos változása miatt - Üzemeltető nem garantálja a honlap tartalmi elemeinek jogi értelemben vett aktualitását. Mindezen okokból kifolyólag Üzemeltető a honlap használatából eredő károk tekintetében a felelősségét kifejezett kizárja. A díj megfizetése sem eredményezi Üzemeltető felelősségének beálltát a honlap felhasználásából eredő károk vonatkozásában.


Ezt a honlapot dr. Fülöp Botond, a Pécsi Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a https://www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.